Fotós szolgáltatások

Céges rendezvényfotózás, árucikkek arculatnak megfelelő fényképezése, saját képek készítése vállalati anyagokhoz, koncertfotó, kreatív termékfotózás, werk…

Nem kérdés, elengedhetetlen a kiváló minőségű fotós alapanyag akár vállalkozás, akár zenekar, akár egy divatmodell megjelenésében. Legyen az termékfotó vagy egy esemény megörökítése, nincs bevált, polcról levehető recept. Egy tény viszont örökérvényű és állandó; legyen minden kép lélegzetelállító! A reklámfotózás lényege, hogy vágyat keltsen a termék megvásárlására, egy céges rendezvény képeinek 20 évvel később is fel kell idéznie a pillanatot. Ma már nem kell magyarázni, hogy a „telibevakuzott” tárgyfotók ideje és a mobillal készített arculati fényképek ideje lejárt. Bármit is szeretnénk eladni, bármit szeretnénk vállalkozásunkról tükrözni, elengedhetetlen, hogy a fotós anyagok is a hozzáértést, a profizmust tükrözzék.

Ma már egy automatára állított fényképező vagy egy mobiltelefon elkattintása önmagában nem bonyolult feladat, de a művészet a helyes megvilágításban, az előkészületek mindenre kiterjedő részleteiben és az aprólékos utómunkában rejlik.

Ugyanakkor az ügyfél-fotós kapcsolat egy szimbiózis, hiszen a fotós sem érthet mindenhez. Ha például egy csábítóan szemet gyönyörködtető képet készítünk egy vörösborról, hiába passzol tökéletesen a pohár, hiába mesések a fények ha egy másik szőlőfajta levelét használjuk dekoráció gyanánt.

A baklövések elkerülése érdekében fotózás előtt igyekszünk minél inkább megismerni az adott témakört, hogy az ügyféllel egyeztetve szakmailag és művészileg is tökéletes alkotás szülessen. Legyen szó webáruházba szánt termékfotózásról, bemutató kiadványhoz vagy éppen kiállítás dekorhoz szükséges fényképek készítéséről, rendezvények megörökítéséről… jó helyen jár!

Munkáink fotós szolgáltatások témakörben

Fotós projektek esetében is az eseti megbízások helyett sokkal inkább az átalánydíjas marketingcsomagokban hiszünk. Itt a partner igényeihez igazodva, meghatározott keretek közt könnyen kalkulálhatók a költségek, és a szolgáltatási csomag kiegészülhet webes kampányok lebonyolításával, stúdiófotózással, komplett kiállítási arculat tervezésével, sajtófal gyártással vagy akár egy koncertfilm forgatásával. Megrendelőink így minden hónapban ugyanakkora költséggel tudnak számolni, függetlenül attól, hogy mikor, milyen mennyiségű és milyen jellegű szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

A Marketing Content Services Media Group fotós szolgáltatások oldal kapcsolódik a reklámfotózás, reklámfotó, reklám és marketing, fénykép, katalógusfotó, divat- és modellfotó, saját arculatba illő képek készítése vállalati anyagokhoz, koncertfotó, kreatív termékfotózás, werk készítés, tárgyfotó és termékfotó, céges rendezvényfotózás, divatfotózás és modellfotózás, portfólió készítés, katalógusfotó és fotóstúdió témakörökhöz.