E-Sport Vitamin – komplett arculat, marketing

Az E-Sport Vitamin zseniális ötletével egy kedves barátom keresett meg, aki a gyógyszeriparban töltött évei után rájött, hogy a táplálékkiegészítők és vitaminkészítmények egyedi igényekre hangolása a jövő. Számos prémium vitaminkészítményt, táplálékkiegészítőt alkotott már kimondottan rétegsportokra optimalizálva, a legnagyobb sportszergyártókkal ült egy asztalnál. Alapelve mindig is az volt, hogy a mennyiség sosem mehet a minőség rovására, amit sokan hangoztatnak ugyan, de jelen esetben ezt valóban kőbe vésett szabály; csak kiváló minőségű alapanyagokból dolgozik, a színezékmentes zselatinkapszula az egyetlen “hordozóanyag” a termékeiben. Csak egy apró személyes megjegyzés a felhasznált alapanyagok minőségére vonatkozóan; amióta az általa készített C-Vitamin + Szőlőmag keveréket szedem, szemmel láthatóan dúsabb a hajam. A “titok”, hogy valóban az és olyan mennyiségben kerül a dobozba, ami rá van írva.

Szóval E-Sport Vitamin… az ötlet túl jó ahhoz, hogy eltűnjön a “majd talán egyszer lesz belőle valami” ládikában, főleg úgy, hogy az E-Sport mint ágazat piaci mutatói elég erősen meglódultak az elmúlt években. Ennek kapcsán félő volt, hogy valaki fog egy kamionra való olcsón megvásárolható akármit, majd ráakaszt egy “gamer” arculatot és máris kész az ideiglenes siker. Ezzel szemben az E-Sport Vitamin valódi tartalmat kínál korunk gladiátorai, az E-sportolók számára. Az E-sportolók ugyanis ugyanolyan stressznek vannak kitéve, ugyanazt a mentális és fizikai támogatást kívánná a szervezetük, mint a hagyományos értelemben vett sportolók, azt leszámítva, hogy a megemelkedett stressz mellé többnyire mozgásszegény életmód, erősebben igénybe vett szemek és sokszor éjszakába nyúló magas mentális igénybevétel társul.

Tehát adott volt egy zseniális ötlet és azok a kezelni kívánt területek, amelyeket feltártunk a piackutatás kapcsán. Innen már “csak” az arculat és a piacra vezetés volt hátra. Összességében elmondhatjuk, hogy az E-Sport Vitamin mára nemzetközi brand, amelynek a születésétől fogva egyengetjük az útját, tehát a klasszikus arculattervezés, fotózás, reklámfilm készítés, grafikai tervezés, webfejlesztés és piackutatás mellé most társult egyfajta brandépítés is, amely mérhetetlen büszkeséggel töltött el minket!

Érdekesség, hogy a rövid bemutatófilm után további három termékkel bővült az E-Sport vitamin palettája, amelyek a játékosok egészségmegőrzését vették célba, valamint további termékek fejlesztésével is készülünk, amelyek várhatóan 2021-ben kerülnek a nagyobb áruházak (Auchan, eMAG, Alza, stb.) polcaira.