Szöveges és videós tartalomgyártás magazinok számára

Magazinok szakmai tartalmának írása, lektorálása, PR cikkek, szöveges és videós tartalomak gyártása print vagy online magazinok, újságok számára. Akár a cégcsoporton belül üzemeltetett magazinok, akár médiapartnereink felületein megjelenő tartalmak esetében vállalunk akár közvetítői, akár tartalomszerkesztő szerepet.

Legyen szó online vagy print sajtómegjelenésről, a megfelelő hosszúságú és üzenetében a célnak megfelelő szöveges tartalom megírása sokszor nagy terhet ró a vállalkozásokra. A szövegezés kapcsán az sem mindegy, hogy milyen sajtótermék oldalaira szánjuk a megjelenést, ugyanis míg egy szaklap értelemszerűen mélyebb, az adott ágazatot érintő szakmai témát igényel, addig egy életmódmagazin inkább az emberi oldalra kíváncsi.

Az MCS Media Group több online szaklappal és életmód magazinnal is rendelkezik, ezen felül kiváló kapcsolatot ápol számos sajtóorgánummal, kiadvánnyal, így a megjelenés tervezésekor kiválasztható, hogy milyen célcsoportra hangoljuk a készülő tartalmakat. Természetesen, amennyiben a cikkhez videós kiegészítés, riport vagy eseményösszefoglaló is szükséges, azt a megjelenő publikációval összhangban készítjük el.

Médiamegjelenések és kiemelt partnerek tartalomgyártás témakörben

Mivel egy célzott sajtókampány általában nem csupán egyetlen cikk publikálásából áll, szöveges tartalmak gyártása esetén többnyire érdemes átalánydíjas marketingcsomagot választani a hagyományos, projekt-alapú üzleti modellel szemben. Átalánydíjas csomagjaink a partner igényeihez igazodnak, ráadásul választható kiegészítő szolgáltatásként akár fotózás, reklámanyag gyártás vagy akár riportfilm készítés is, mely midnen esetben hasznos kiegészítője lehet sajtómegjelenéseinknek. A költségek így minden hónapban ugyanakkora kiadást jelentenek a vállalkozás számára, függetlenül attól, hogy milyen mennyiségű és jellegű szolgáltatásra van éppen szükség.

A Marketing Content Services Media Group szöveges és videós tartalomgyártás oldal kapcsolódik a sajtó, sajtómegjelenés, cikk, publikáció, marketing, kampány, reklám, stratégia, tanácsadás és kampánykezelés, valamint a tartalomkészítés és magazin témakörökhöz.